Släckningsarbetet fortsätter i Ljusne

Nu ett antal timmar efter att larmet om branden på Mellanskogs fabrik i Ljusne gick så brinner det fortfarande med öppen låga i pellets och spånhögarna som finns i resterna av den eldhärjade byggnaden.Under dagen har 5 man från Ljusne räddningstjänst tillsammans med personal från Mellanskog arbetat med eftersläckning på platsen. Man har även en [...] Read more »

Just Nu: Godstågsolycka i Södertälje

Ett godståg som tillhör Green Cargo har spårat ur och kört in i en bergsvägg i Södertälje hamn under morgonen. Ingen person ska vara skadad. En stor räddningsstyrka är på plats. Tåget fraktade bilar och ett flertal av dem trillade av vid olyckan. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Omfattande klotter på pendeltåg i Norrköping

Polisen kallas till Resecentrum i Norrköping där man har upptäckt omfattande klotter på ett pendeltåg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Beväpnade maskerade män i bil i Stockholm

Vittnen har sett beväpnade och maskerade män i en bil vid Teliahuset på Krukmakaregatan i Stockholm. Polisen undersöker detta genom en insats på platsen. *FastNews.SE Read more »

Just Nu; Buss fick ruta korossad vid motorvägsbron i Södertälje

En flygbuss på väg till Skavsta fick sin framruta sönderslagen av någon som kastade sten och is mot bussen vid motorvägsbron i Södertälje. *FastNews.SE Read more »

Isränna mellan Norrtälje och Tjockö

En isränna kommer att brytas i farleden mellan Norrtälje och Tjockö under torsdagskvällen. Allmänheten varnas. *FastNews.SE Källa: Sjöfartsverket Read more »

Uppdatering: Tekniskt fel på signaler på motorvägsbron i Södertälje

Signalerna är fortfarande ur funktion och man kommer vid 21.30 att provöppna den. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka på E18 vid Arninge

En trafikolycka har inträffat mellan tre bilar på E18 vid Arninge. Räddningstjänst och polis är på plats. Uppdatering: Vägen är åter fri. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka på E4 i norrgående riktning vid Stora Wäsby

Tre bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning vid påfarten till Stora Wäsby. Räddningstjänst är på väg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Lägenhetsbrand på Helsingörsgatan i Kista

En lägenhetsbrand har utbrutit på Helsingörsgatan 42 på tredje våningen i Kista. Räddningstjänst är på väg. *FastNews.SE Read more »

Polisman avskedad

Rikspolisstyrelsens personalansvarsnämnd beslöt på torsdagen att med omedelbar verkan avskeda den 43-årig polisman från Malmö som tidigare varit åtalad för hets mot folkgrupp, men friats.
Personalansvarsnämnden säger i sitt beslut att polismannens handlande varit ägnat att på ett mycket allvarligt sätt skada inte bara förtroendet för honom som polis utan även polisväsendets anseende. Nämnden finner [...] Read more »

Väpnat rån mot Guldsmed i Köping

Strax innan kl. 14:30 inträffade ett grovt rån mot guldsmeden Antar Guld på Västra Långgatan i Köping. Det handlar om tre eller fyra beväpnade rånare som trängde sig in och bakband personalen inne i butiken.
Polisen har upprättat vägspärrar runt i Köping och söker med bland annat en helikopter runt i området.
Polisen har visat intresse för [...] Read more »

Just Nu: Tafikolycka på väg40 vid Västra Frölunda.

En trafikolycka har inträffat på väg 40 vid Västra Frölunda. Två bilar är inblandade. Räddningatjänst är på väg. *FastNews.SE Read more »

Utredningsläget i Vislandamordet

Kronobergspolisen har ännu inte gjort något genombrott i utredningen av mordet i Vislanda under julhelgen. Utredarna är mycket intresserade att komma i kontakt med den man som bott tillsammans med den mördade Robert Czarkowski.
Via förhörsuppgifter har utredarna fått fram ett namn på mannen och ett antal olika adresser i Polen. Han är dock inte fullständigt [...] Read more »

Väpnat rån mot guldsmedsaffär i Köping

En guldsmedsaffär rånades 14.40-tiden i Köping av tre eller fyra män beväpnade med pistol. En i personalen har förts i ambulans till sjukhus men det är oklart hur allvarligt skadad denne är. Det är i nulänge oklart hur männen tog sig från butiken och om de fick med sig något rånbyte. En stor polisstyrka söker [...] Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.