Timmerbil körde av väg 792 norr om Gnarp

Tidigare ikväll körde en timmerbil av väg 792 norr om Gnarp. Olyckan ska ha inträffat på den norra sträckan från E4:an till Tjärnviks trä. Av: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE Read more »

Fastnade i hiss i Söderhamn

Räddningstjänsten fick straxt före 21 åka till Kungsgatan 26-28 där en person med hund fastnat i hissen. Personal från räddningstjänsten lyckades snabbt och utan problem få ut de instängda enligt uppgift. Av: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE Read more »

Misstänkt brand på Stora Esplanaden i Gävle

18:30 larmades räddningstjänsten till Stora Esplanades 9 där förbipasserande hade uppmärksammat röklukt. När räddningstjänsten kom till platsen konstaterade man att det var röken i en kakelugn som hade gått bakvägen och orsakat rökutveckling. Av: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE Read more »

Kollision mellan två fordon på E20 vid avfarten till Karlskoga

Det har inträffat en kollision mellan en personbil och en lastbil på E20 vid avfarten mot Karlskoga. Personbilen har kört in i bakänden på lastbilen.Räddningsfordon är på väg mot olycksplatsen. Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE
© Photo: John H, Utryckning.SE Read more »

Rökutveckling från ett pannrum i Kvarntorp

Räddningstjänsten är på plats vid Skiffervägen där det är rökutveckling från ett pannrum. Det har varit en brand av mindre omfattning i en vägg, det ena hörnet brandskadades. Det förelåg dock ingen risk för spridning eftersom huset var fristående. Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE
© Photo: John H, Utryckning.SE
© Photo: John H, Utryckning.SE Read more »

Just Nu: Brandlukt och rökfyll trapphus i Norrköping

Det luktar brandrök och ett trapphus är rökfyllt på Rösgången 5 i Norrköping. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Väpnat rån mot Spelmagasinet i Borås

Spelmagasinet i Borås har blivit rånat av tre gärningsmän iklädda mörka träningskläder och rånarluvor. En av gärningsmännen hade ljus jacka. De hade ett silverfärgat pistolliknande föremål. De har fått med sig kontanter, lotter mm. *FastNews.SE Read more »

Misstänkt anlagd brand i Vimmerby

Tidigt idag på morgonen, den 30 november, upptäcktes en brand på hembygdgården i Vimmerby. Ett vittne uppmärksammade att två byggnader brann för öppen låga. När brandmännen kommer till platsen konstaterar de att det finns spår i snön, tyvärr hinner dessa “snöa igen” innan hundföraren kommer till platsen.
Utredningspersonal samt tekniker är på plats och bedömningen är, [...] Read more »

Just Nu: Trafikolycka på E18 i höjd med Danderyds Sjukhus - Vägen Avstängd

det har inträffat en trafikolycka på E18/Norrtäljevägen i höjd med Danderyds Sjukhus i riktning mot Stockholm. Vägen mot Stockholm är avstängd underbärgningsarbete. Räddningstyrkor finns på plats, även i norrgående där man kan passera med visst hinder. Uppdatering: Vägen mot Stockholmberäknas vara avstängd i ca en timme. Räddningstjänsten vädjar till de bilister som åker förbi platsen [...] Read more »

Kvinna sköt två män utanför Kristianstad

Strax före klockan 14:00 igår fick polisen larm att två män, far och son blivit nedskjutna av en kvinna i Gärds Köpinge utanför Kristianstad. Knappt en timme senare kunde den för mordförsök efterspanade kvinnan gripas på en parkeringsplats på Bataljonsvägen i Kristianstad intill den skåpbil som hon försvann från brottsplatsen med.
Det var [...] Read more »

Uppdatering: Strömavbrott i Västerort, Stockholm

Strömmen är nu åter till alla abonnenter. *FastNews.SE Read more »

Stockholmståg tar över pendeltågstrafiken

Det blir Stockholmståg som kommer att köra pendeltågstrafiken i Stockholm de närmaste fem åren. Även uppdraget att ansvara för drift och skötsel av pendeltågsstationerna gick till Stockholmståg.Stockholmståg är ett samägt bolag där SJ och Tågkompaniet är delägare.
SL har genomfört två upphandlingar gällande pendeltågstrafiken: dels trafik och fordonsunderhåll och dels stationstjänsten. Stockholmståg har vid utvärderingen av [...] Read more »

Just Nu: Strömavbrott i Västerort, Stockholm

16 000 abonnenter är drabbade av ett strömvbrott i Västerort, Stockholm. Det drabbade finns i huvidsak i Traneberg, Ålsten, åkeslund och Ulvsunda. genom omkoppling kommer strömmen att slås på i ettaper under dagen, meddelar Fortum. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Fordonsbrandrand på Ekerö vid Jungfrusund

Det har uppstått en fordonsbrand på Ekerö vid färjelägret i Jungfrusund. Räddningstjänst är på väg till platsen. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Person har ramlat i vattnet i Malmö

Räddningstjänst och polis är på väg för att undsätta en person som befinner sig i vattnet klaffbron på Stora Varvsgatan i Malmö. Eventuellt kan en till person ha hoppat i för att hjälpa den första personen. Uppdatering: Personen är vid liv men nedkyld. Personen ska nu köras till akuten. Polisen ska undersöka om det föreligger [...] Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.