Just Nu: Lastbil i diket på E4 mellan Ullånger och Docksta

Lastbil har kört i diket på E4 strax söder om Docksta vid Docksta. Något begränsad framkomlighet råder. Polis på väg till platsen. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka med moped i Tensta

En kille kör omkull med en moped på i Tensta. Killen ska vara lindrigt skadad. Ambulans och polis är på väg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Ungdomar kastar sten mot pendeltåg i Nynäshamn

Ett gäng ungdomar som blivit avvisade från ett pendeltåg i Nynäshamn kastar sten och flaskor mot tåget. Polis och ordningsvakter är på väg till platsen. *FastNews.SE Read more »

Dödsolycka i Göteborg tidigt på söndagsmorgonen

En MC med två personer på körde 04.45 på söndagsmorgonen på två gående vid ett övergångsställe på Mölndalsvägen vid Lisebergs södra entré. MCn kom från Göteborg och körde mot Mölndal. Två personer i 25-års åldern avled på platsen. Ytterliggare två personer är skadade, en allvarligt och en lindrigt. MCn togs i beslag för teknisk undersökning. [...] Read more »

Just Nu: Inbrott på hotellrum Mornington Hotell i Stockholm

Det har varit inbrott på ett hotellrum på Mornington Hotel på Nybrogatan 53 i Stockholm. Polis är på väg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Bilbrand på Backluravägen i Hässelby

En bil brinner på Backluravägen i Hässelby. Räddningstjänst och polis är på väg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka på väg52 vid Dämbol

En trafikolycka har inträffat å väg 52 vid Dämbol. En bil ligger på taket. Begränsad framkomlighet råder. *FastNews.SE Read more »

Kvinna anhållen för mordet på Kyrkogatan

En 46-årig kvinna hämtades på måndagsmorgonen in till polishuset för förhör med anledning av mordet på Stuvkällaren på Kyrkogatan i Göteborg. Hon anhölls senare under dagen.
Det var kammaråklagare Per-Olof Hermansson som beslutade att kvinnan skulle anhållas som skäligen misstänkt för mordet (den lägre graden av misstanke). Det finns omständigheter runt kvinnan och hennes berättelse som [...] Read more »

Oasis kommer till Sverige i början av nästa år

Den 26 januari spelar de på Hovet i Stockholm. Med sig har de även walesiska gruppen Stereophonics. Biljetterna släpps den 2 november.
Oasis bildades i Manchester i början av 90-talet av bröderna Liam och Noel Gallagher. Bandet debuterade 1994 med “Definitely Maybe” som gick direkt in på första plats på brittiska albumlistan.
Året därpå kom det [...] Read more »

Lastbil över Rv83 vid Noran

En lastvil ligger över Rv83 vid Skälstuga-Noran. Vägen är avstängd i båda riktningar. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka på Turingevägen i Järna

En trafikolycka har inträffat på Turingeväge vid ICA i Järna. Polis och räddningstjänst är på väg. *FastNews.SE Read more »

Markbrand i Ljusne

Kvart över ett åkte räddningstjänsten i Ljusne till en mindre markbrand på Villavägen. Där hade boende förlorat kontrollen över en ris/skräphög man eldade. Personalen släckte av branden som var av liten omfattning. Av: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE

© Photo: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE

© Photo: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka på Karlbergsvägen i Stockholm

En trafikolycka har inträffat på Karlbergsvägen i Stockholm. Polis är på väg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Biljakt på E4 i Stockholm

Polisen i Stockholm jagar en svart Chevrolet Corvett på E4 i stockholm. Bilen kör i minst 220km/h. *FastNews.SE Read more »

Gräsbrand i Älgnäs

Straxt efter 13 var Holmsvedens räddningstjänst och släckte en mindre gräsbrand på ca 20×20 meter vid Kostnarna i närheten av Älgnäs. Av: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.