Kvinna påkörd på Storgatan i Hudiksvall

En kvinna skadades när hon vid 12:30 tiden blev påkörd av en personbil på Storgatan i närheten av Fritidsmagasinet. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. Föraren av bilen ska enligt uppgift ha chockats. Av: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE Read more »

Omfattande oljeutsläpp i Gävle

Vid 13 tiden inträffade ett omfattande oljeutsläpp i Gävle. Oljeutsläppet skedde på sträckningen Hamnleden - E4 - väg 509 Sprängersleden. Räddningstjänst och polis finns på plats. Det rapporteras om mycket halt väglag på platsen. Av: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE Read more »

Skogsbrand vid Noran

Vid 12:45 larmades Ljusne och Söderhamns räddningstjänst till en skogsbrand vid Noran. Omfattningen av branden är okänd. Av: Daniel Sjöholm, LarmSöderhamn.SE Read more »

Just Nu: Väpnat rån mot butik i Herrljunga

Några gärninsgmän har rånat en burik i Herrljunga. Det är oklart vad man fick med sig och vad man hade för vapen. Polisen söker nu gärningsmännens bil. *FastNews.SE Read more »

Prinsesstårtans vecka 26/9 till 2/10

Denna veckan är det tillåtet att frossa i bakelser för det är Prinsesstårtans vecka 26 september till söndag 2 oktober. 10:- för varje prinsesstårta som säljs under denna vecka kommer att gå till Kronprinsessan Victorias Fond. Prinsesstårtan är en svensk klassisker, som trots de trender som kommit och gått de senaste åren består som den [...] Read more »

Drottning Silvia invigde Sveriges första Barnahus i Linköping

Idag invigdes Sveriges första Barnahus av Drottning Silvia i Linköping. Syftet med ett Barnahus är att barn som blivit utsatta för övergrepp ska komma hit och få träffa polis, socialtjänst, läkare, och andra berörda personer samtidigt så de slipper berätta sin historia flera gånger. Barnahuset är till för barnens bästa och kommer att tillgodose deras [...] Read more »

Just Nu: Trafkolycka vid Eriksör på Öland

Det har inträffat en trafikolycka mellan två bolar vid Eriksör i riktning mot Mörbylånga på Öland. Fyra ambulanser och polisen är på väg. Det ska vara 2 lindrigt skadade och en allvarligt skadad. *FastNews.SE Read more »

Trafikolycka på E4 vid Markaryd

En singelolycka med en Lastbil med släp har inträffat på E4 vid norra infarten till Markaryd i södergående riktning. Bärgningsarbete kommer att påbörjas vid kl 15.15 och det kommer då att bli helt stopp i trafiken på E4 mellan Högbro över Lagan och Trafikplats Markaryd Norra, i riktning mot Markaryd. *FastNews.SE Read more »

Singelolycka utanför Fjugesta

Det har skett en trafikolycka vid Falkenå i Fjugesta. En personbil har kört in i ett plogblad på en mötande traktor. Det är stort överhäng och kurvig väg så bladet tar står plats på vägen och nu vart det för trångt. En person fördes med ambulans till sjukhus. Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE
© Photo: John H, [...] Read more »

Klorvätesyra läcker ifrån järnvägsvagn i Hallsberg

Räddningstjänsten är på plats i Hallsberg där en järnvägsvagn ryker och det är Klorvätesyra som läcker ifrån en järnvägsvagn på Rangergatan i centrala Hallsberg. Det är små mängder som läckt ut ur en tom vagn som tidigare innehållit Klorvätet och det skall inte vara någon fara för personer i omgivningarna. Vagnen togs till ett stickspår [...] Read more »

Just Nu: Drunkningstillbud i Storsjön vid Borås

Det har inträffat ett drunkningstillbud i Storsjön vid Borås. En skolklass var ute och paddlade när det inträffade. Det är oklart hur många som är skadade. Det ska ligga folk i och under vattnet och på öar runt omkring. Räddningstjänst, polis, ambulans är på väg. Uppdatering: Det är en övning som Räddningstjänsten utför så inget [...] Read more »

Rökutveckling i trapphus Hertig Karls Allé i Örebro

Det var vid 05,20 tiden som larm kom om en rökutveckling i trapphus på Hertig Karls Allé. Ett tidningsbud såg att det rök i trapphuset och larmade. Räddningstjänsten upptäcka ganska snart att det var från källarplan röken kom, där visade sig att en tillfällig nattlig gäst råkat somna ifrån ett stearinljus som hade antänt lite [...] Read more »

Just Nu: Röklukt i fastighet i Gröndal

Det är kraftig röklukt och en brandvarnare tjuter på Maskinistgaran 15 i Gröndal i Stockholm. Räddningstjänsten är på väg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka på E22 vid Navesta i Norrköping

En trafikolycka har inträffat på E22 vid Navesta i Norrköping. Ett flertal bilar ska vara inblandade. Polis är på plats. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Röklukt i fastighet i Stockholm

Räddningstjänst och polis åker till Wollmar Yxkyllsgatan 48, på Södermalm i Stockholm, där det är röklukt i trapphuset. *FastNews.SE Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.