Ytterligare ett rånförsök i Stockholm ikväll

När väkatere kommer till Jaktplan i Jakobsberg vid 20.40 tiden för att leverera pengar till banken kommer två gärningsmän fram och försöker att tillvinga sig en värdeväska. Detta misslyckas och gärningsmännen lämnar plasten på en moped. Man vet inte om det rör sig om samma gärningsmän som genomförde det tidigare rånet. *FastNews.SE Read more »

Uppdatering: Väpnat rån mot värdebil vid Helenelund

Två personer på en EU-moppe har detts köra förbi restaurang Druvan i ca 100km/h i Jakobsberg. Kläderna stämmer med rånarnas kläder. Uppdatering: Även denna värdetransport tillhör Securitas. Det är det 17 rånet och det tredje på en vecka mot Securitas. Uppdatering: Båda väktarna fördes till sjukhuset med lingriga skador. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: MC stals vid Trafikplats Klinga utanför Norrköping

En MC stals vid provkörning vid trafikplats Klinga strax söder om Norrköping. Polisen söker fordonet. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: En tjej har fått handen genom ruta i Norrköping

En tjej lutade sig mot en ruta i en dörr i en trappuppgång på Malgränd i Norrköping. Hon fick handen igenom rutan och trillade ut på trottoaren. Hon fick köras i ambulans till sjukhuset. Hennes skador är okända. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Person har setts i Jakobsberg med skottskada i handen

En person har setts i Jakobsberg med en skottskada i handen. Polisen vet dock inte om det har något samband med det tidigare rånet. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Väpnat rån mot värdebil vid Helenelund

Två gärningsmän har utfört ett väpnat rån mot en värdebil i Helenelund. Gärningsmännen hade rånarluvor. Rånaren, pistolbeväpnad, samt ännu en gärningsman springer sedan till garaget i centrum och har avikit på MC i riktning mot Kista. En helikopter går upp från Berga samt ett antal polispatruller är på väg till platsen. Väktare i värdebilen har [...] Read more »

Just Nu: Person fast i hiss på Haninge Station

Räddningstjänst larmas till Haninge Station där en person sitter fast i en hiss. Hissen går från Gångbron mot Rudan. Personen har suttit fast i hissen sedan ca. 16.30 *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Svart Porsche utan regskyltar i hög hastighet norrut på E4

En Svart Porsche utan registreringsskyltar kör i hög hastighet norrut på E4 och passerar Östergötland mot Nyköping. Polisen i Östergötland och Sörmland är beredda och ger sig ut efter bilen. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Bil voltade vid Tåby i Östergötland

En bil har voltat vid Tåby mellan Norrköping och Söderköping. En person ska vara kvar i bilen och vara skadad. Ambulans, Räddningstjänst och polis beger sig till platsen. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Misshandel på Drottninggatan i Norrköping

En person har blivit misshandlad på Drottninggatan utanför varuhuset Spiralen i Norrköping. Polisen är på väg. *FastNews.SE Read more »

Länspolismästare Carin Götblad belönar rådiga ingripare i Stockholms län

Åtta personer i Stockholms län som hjälpt polisen att lösa eller avvärja brott kommer att motta en belöning av länspolismästare Carin Götblad.
Det gäller bland andra en person som upptäckte och lyckades avvärja ettåldringsrån, ett par som hjälpte polisen att gripa ett par rånare som misshandlat sina offer och en person som ingrep vid en våldtäkt. [...] Read more »

Butiksrån i Kalmar

Strax innan klockan 11.00, idag på förmiddagen, inkom ett överfallslarm från Björkegrens uraffär på Kaggensgatan i Kalmar.
En person i svart rånarluva, marinblå klädsel samt en tygkasse (ev. grön) kommer in i butiken och krossar en monter med yxa. Därefter lämnar personen butiken och det är i skrivande stund okänt vad som tillgripits. Personen springer Storgatan [...] Read more »

Depeche Mode till Sverige i februari 2006

Depeche Mode kommer till Sverige nästa år. Den 26 februari spelar de på Scandinavium i Göteborg och den 1 mars på Globen i Stockholm. Biljetterna släpps den 5 september kl 9.00. Max 10 biljetter per köptillfälle.
Efterfrågan på biljetter till Depeche Modes turné har varit enorm i övriga Europa. I Tyskland sålde det slut i 14 [...] Read more »

Mindre brand i skogen vid Hjärsta

På förmiddagen fick räddningstjänsten och polis åka till ett skogsparti i Hjärsta där det brann en mindre brasa. Brandmännen fyllde upp ett par vattenkannor och stegade in och släckte innan det hann att sprida sig. Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE
© Photo: Håkan Eriksson, Utryckning.SE Read more »

Brand i Väståparken i Örebro

Räddningstjänsten åkte vid midnatt till Väståparken där något skulle brinna. Enligt polisen så skall det vara ett gäng med ungdomar som springer från platsen. Det skall en ligt uppgift inte brinna, utan något har brunnit på bryggan och är nu släckt. Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.