Just Nu: Våldtäkt i Jordbro

En våldtäkt har skett i ett skogsparti mellan Pustvägen och pendeltågstationen i Jordbro strax innan midnatt. Gärningsmannen är 40-50 år och har mörkt hår, svart jacka och blå jeans. Polis är på väg till platsen. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Man rånad i Kista

En man blev rånad och nedslagen i Kista av två gärningsmän. Mannen blev förföljd från tunnelbanestationen. Polis är på väg till platsen. Det ska inte ha förekommit några vapen. Uppdatering: Man blir slagen i ansiktet och rånas på plånbok och väska av 3 gärningsmän. Gärningsmännen lämnade platsen springande mot Kista centrum. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka i Salem

Det har inträffat en trafikolycka vid korsningen Ormstigen och Söderbyvägen i Salem med personskador. Ett vittne hörde en -”Jäkla smäll” och sedan någon som skrek -”Ring ambulans och polis”. En bil ska enligt uppgift brinna. Ambulans är på väg till platsen. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Personer skjuter mot hus med luftgevär i Tensta

Några personer skjuter med luftgevär mot ett hus vid Tisslingeplan 36 i Tensta. Polis är på väg till platsen. *FastNews.SE Read more »

Räddningstjänsten i Norrköping får en ny skylift

Räddningstjänsten i Norrköping kommer snart att få en ny skylift. Den är byggd i Finland. Den styr på alla hjulen även bak och den har en lyfthöjd på 36m. Den rustas nu på Söderbergs och kommer snart att levereras till Räddningstjänsten i Norrköping. Vi hoppas att vi får vara med då den används första gången. [...] Read more »

Just Nu: Trafikolycka vid Herrljunga

Det har inträffat en trafikolycka vid Herrljunga. Ambulans är på väg till platsen. *FastNews.SE Read more »

MC olycka på v55 i Åby Norr om Norrköping

En MC olycka inträffade på eftermiddagen på v55 i höjd med Ridhuset i Åby. En MC hade kört in i vajerräcket och två personer en man och en kvinna skadades och fördes med ambulans till sjukhuset i Norrköping. Av: Peter Lindvall, PeterLindvall.SE
(c) Photo: Per Wikström
(c) Photo: Per Wikström
(c) Photo: Per Wikström
(c) Photo: Per Wikström
(c) Photo: [...] Read more »

Just Nu: Personrån i Kista

En person har blivit rånad i Kista. Omständigheterna är i nuläget oklara. *FastNews.SE Read more »

Automatlarm Scandic hotell i Bollnäs

18:45 åkte Bollnäs räddningstjänst på ett automatiskt brandlarm på Scandic hotell. Man konstaterade snart att det troligtvis var en kock som med hjälp av sin matlagning startat brandlarmet i köket. Av: LarmSöderhamn.SE Read more »

Vinglande cyklist på E4:an utanför Hudiksvall

Kvart i fem åkte polisen till E4:an vid kommungränsen mot Hudiksvall där en cyklist cyklar på motorvägens södergående fil. Färden ska enligt uppgift vara mycket vinglig. Av: LarmSöderhamn.SE Read more »

Trafikolycka i Edsbyn

Straxt före 15 inträffade en trafikolycka i korsningen Faluvägen/Bergavägen i Edsbyn. Räddningstjänsten var snabbt på plats då brandstationen ligger mycket nära olycksplatsen. Det är oklart hur många som skadats. Av: LarmSöderhamn.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka på E22 vid Jämserum

En trafikolycka har inträffat på E22 norr om Oskarshamn i höjd med Jämserum i riktning mot Oskarshamn. *FastNews.SE Read more »

Okänd man hittad död i Göteborg

Onsdagen den 27 juli påträffades en man död i Göteborg. Mannen saknar all form av legitimation, så polisen är tacksam för tips från allmänheten om vem mannen kan vara.
Den avlidne var ca 30 år gammal och ca 185 cm lång. Mannen var vid påträffandet klädd i svarta joggingbyxor med vita revärer på sidorna, blå T-shirt [...] Read more »

Kvinna påkörd i vänersborg

En ung kvinna har blivit påkörd vid Forsane och avfödess med ambulans kl 07.35. Kvinnan stod cirka två meter framför en bil när bilen startade och körde på henne. Kvinnan ramlade och slog i huvudet. Bilen försvinner från platsen men hittas senare. Polisen identifierar de personer som finns i den misstänkta bilen och skriver [...] Read more »

Singelolycka på E4:an vid Söderhamn

Straxt efter 05 i morse voltade en personbil på E4:an norr om Alebosjön i södergående riktning. En person fördes med okända skador till sjukhus. Av: LarmSöderhamn.SE Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.