Rymdfärjan Discovery skjuts upp igen den 13 juli

NASA tillåter flygningar med rymdfärjan igen. Efter ett två dagar långt möte på NASA’s Kennedy Space Center i Florida så godkändes flygningar med rymdfärjan av NASA’s senior managers. Uppskjutningsdatum är 13 Juli. Commander Eileen Collins och hennes besättning planerar att lyfta kl. 15:51 lokal tid på det första uppdraget sedan förlusten av rymdfärjan Columbia i [...] Read more »

Läckande bensinpump i Norrköping

Kl. 21,15 så larmades brandkåren till en bensinpump som läckte på OKQ8 på Hagebygatan i Norrköping. Man hällde på absol i pumpen och spärade av platsen. Man ska ha bevakning på pumpen i natt och en reparatör skulle tillkallas omgående. Av: Per Wikström
© Photo: Per Wikström
© Photo: Per Wikström
© Photo: Per Wikström
© Photo: Per Wikström Read more »

Brand i fastighet i Norrköping

Kl. 21.09 larmades brandkåren till Storsvängen 14 i Norrköping där man hade källaren rökfylld. Man kunde konstatera efter en stunds letande att det var ett elfel som orsakaderökutvecklingen. Av: Per Wikström
© Photo: Per Wikström
© Photo: Per Wikström
© Photo: Per Wikström
© Photo: Per Wikström Read more »

Just Nu: 10-tal bilar kör rally vid Skanssundet

Ett 10-tal bilar kör rally på allmäna vägar vid Skanssundet. Polisen är på väg till platsen. *FastNews.SE Read more »

Traktorekipage välte i norra Örebro

Ett traktorekipage välte i rondellen på gamla Arbogavägen vid 17:00 tiden på torsdagen. Det blev trafikstörningar i samband med bärgningsarbetet. Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE
© Photo: Peter W, Utryckning.SE Read more »

Just Nu: Man ligger på tunnebanespåren i Västertorp

Räddnsingstjänst, ambulans och polis åker till tunnebanestationen i Västertorp i Stockholm där det ligger en man på spåren. Det är inte känt varför mannen ligger där. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Brand i fordon i Jordbro

Räddningstjänsten larmas till brand i fordon i Jordbro. Enl. en anmälare så ska det brinna kraftig. *FastNews.SE Read more »

Gemensam ledningscentral i G, H och K län

Polisstyrelsen i Kronobergs län har behandlat frågan om en regional ledningscentral.Polisstyrelsen i Kronobergs län har vid dagens sammanträde behandlat frågan om en gemensam ledningscentral för polisen i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.
Efter att ha tagit del av den gjorda utredningen konstaterar polisstyrelsen att det är ett omfattande utredningsarbete som har genomförts. Förutom utredaren polismästaren Holger [...] Read more »

Mini- MC farlig och olaglig sommarfluga

I sommar och även förra sommaren har så kallade minimotorcyklar ökat i popularitet. I sort sett varje dag får Polisen samtal med frågor om fordonen från människor som undrar, om och var, man får köra dem. Samtidigt kommer det också synpunkter och klagomål på att de kan orsaka olyckor.
- Att köpa eller äga en minimotorcykel [...] Read more »

Just Nu: Cyklist påkörd av bil i Stockholm

En cyklist har blivit påkörd av en bil på Gotlandsgatan, Södermannagatan i Stockholm. Det är i nuläget oklart om det är några personskador. Uppdatering: Bilisten stannde ej kvar på platsen utan smet från trafikolyckan. Cyklisten fördes till sjukhus med ambulans. *FastNews.SE Read more »

Lägenhetsbrand i Norrköping

En brand uppstod kl 16.22 i en lägenhet på våning 3 på Nygatan 89 i Norrköping. Det var kraftig rökutveckling. En brandvarnare larmade och grannar kunde larmade brandkåren. Det var en lampa som en person hade täckt över med någon form av tyg som gjorde att det började brinnai en påse med kläder och i [...] Read more »

USA’s President George W. Bush kommer till Danmark

USA’s President George W. Bush och hans fru Laura Bush kommer till Köpenhamn i Danmark för ett officiellt Statsbesök den 5-6 Juli 2005. *FastNews.SE Källa: Danska Utrikesministeriet Read more »

Just Nu: Gräsbrand i Hillared

Räddningstjänsten larmas ut på en gräsbrand på en banvall i Hillared. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka på E22 vid Listerby

En singelolycka har inträffat på E22 vid rondellen innan Listerby vid trafikplats Sörby. Vägen är för närvarande helt avstängd. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka vid Rosengård i Malmö

En trafikolycka har inträffat vid trafikplats Rosengård i Malmö. En person ska vara skadad. *FastNews.SE Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.