Eko-roteln utreder grovt bedrägeri - en man anhållen vid Husqvarna AB

Vid en internkontroll av Husqvarna AB:s bokföring fattades misstankar om brott. Händelsen polisanmäldes av företaget och snart kom misstankarna att riktas mot en av företagets medarbetare. Under måndagen gjorde polisens eko-rotel ett tillslag mot mannen.På två platser i Huskvarna genomfördes husrannsakan och mannen togs med till förhör. Han anhölls senare.
Tillslaget kunde ske efter att mannens [...] Read more »

Misstänkta bomber i Södertälje

En man anhölls i sin frånvaro på fredagsmorgonen den 27 maj misstänkt för försök till grov utpressning och förberedelse till grov allmänfarlig ödeläggelse. Mannen, 39 år, greps i Stockholm vid 11.00-tiden.
Inledande förhör hålls för närvarande med mannen.Några ytterligare kommentarer kan för närvarande inte lämnas kring utredningen.
Arbetet att lyfta bort de misstänkta föremålen i Södertälje hamn [...] Read more »

En saknad person återfunnen

En person som anmälts saknad efter katastrofen i Sydostasien har återfunnits vid liv. Därmed omfattar Rikskriminalpolisens lista över saknade och identifierat avlidna den 30 maj 543 personer, 448 av dessa har identifierats.
Bland de 448 identifierat avlidna den 30 maj är 53 barn under 15 år. 95 personer återstår att identifiera, 69 av dem är barn [...] Read more »

Personrån vid Stureplan

Strax efter midnatt blev en person rånad vid 7-11 vid Stureplan i Stockholm. *FastNews.SE Read more »

Mindre trafikolycka på Hertig Karls Allé i Örebro

Det var vid 23,15 tiden som 2 bilar kolliderade lite lätt på Hertig Karls Allé i Örebro. Parterna kom inte överens så polis fick kallas till platsen. Inga personskador rapporterade. Av: Angel, Utryckning.SE
© Photo: John H, Utryckning.SE Read more »

Just Nu: Person misshandlad i Alvik

En person har blivit misshandlad vid Tvärbanan i Alvik i Stockholm. Personen väntar vid perongen vid alviks tunnelbana där även gärningsmannen skall finnas. Polis är på väg. Det är oklart om vilka skador den misshandlade personen har. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Person jagas på Kungsholmen

En anmälare ringer polisen och ser hur en person blir jagad av några andra personer på Kungsholmsstrand och in mot Industrigatan. Polis är på väg. *FastNews.SE Read more »

Livlösa personer mitt i centrala Örebro

En person fann två tillsynes livlösa personer på parkeringen vid Trädgårdsgatan mittemot nattklubben Klaras. Två ambulanser och tre polispatruller kallades till platsen. Det är troligt att det handlade om narkotika. Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE
© Photo: Adhoc, Utryckning.SE Read more »

Buss i diket utanför Ekeby

En buss har åkt av vägen ner i diket mellan Ekeby och Sköllersta på tisdagskvällen, chauffören skall ha varit ensam i bussen utan några passagerare. Bild 2 Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE
© Photo: John H, Utryckning.SE Read more »

Bråk grannar emellan i Baronbackarna i Örebro

Polisen fick under måndagkvällen åka till Lars vivallius väg i Baronbackarna för att hjälpa till att lösa ett bråk som uppstått grannar emellan. Av: Håkan Eriksson, Utryckning.SE
© Photo: Erlandstam, Utryckning.SE Read more »

Just Nu: Krock i Rinkebysvängen i Stockholm

En frontalkrock har inträffat i Rinkebysvängen i Stockholm. Ingen ska vara allvarligt skadad. Polis är på plats. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Bil i stolpe i Stockholm

En bil har kört in i en stolpe på Kymlingelänken mot utfarten till E4 i norra Stockholm. Ingen person ska vara skadad. Bärgare och polis är på väg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Rattonykter man har kört ner för trapporna på Smedsuddsvägen i Stockholm

En man har kört ner för trapporna på Smedsuddsvägen i Stockholm. Polisen misstänker att mannen är rattonykter. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Röklukt i fastighet på Hammarbyhöjden

Räddningstjänst och polis åker till Olaus Magnus väg 8 på Hammarbyhöjden i Stockholm på grund av röklukt i trapphus. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Trafikolycka vid Myckleby på Vikbolandet

Det har inträffat en trafikolycka vid Myckleby på Vikbolandet i Östergötland. alla personer skall ej vara ur fordonet. Räddningtjänst och polis är på väg. *FastNews.SE Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.