Just Nu: Trafikolycka på väg 1519 vid Öxnevalla

Två långtradare i olycka på Väg 1519 i Marks kommun i Västra götalands län vid Öxnevalla. *FastNews.SE Read more »

Brand i lastbil på Väg52 vid Nyköping

Brand i mindre lastbil på Väg 52 mellan Stigtomta och Nyköping ca 2 km norr om Nyköping vid trafikplats Hållet. Begränsad framkomlighet i båda riktningar. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Villabrand i Grimsås

Det brinner i en villa på Villagatan 3 i Grimsås. Räddningstjänsten är påväg. *FastNews.SE Read more »

Just Nu: Knivbeväpnad man på COOP Forum i Norrköping

Personalen jagar en knivbeväpnad man utanför COOP Forum i Norrköping. Mannen har en vinrödjacka och ska ha viftat med en stor kökskniv inne i affären. *FastNews.SE Read more »

Fyra band till klara för 2000 Decibel

Banden är Meshuggah, Nostradameus, Wolf och Lost Horizon, som kommer att göra sin första spelning med ny sångare hos oss. *FastNews.SE Källa: 2000 Decibel Read more »

Angra Headliner på Spendrups Stage på årets Sweden Rock Festival

Att headlina på Spendrups Stage innebär ju, förutom att man självklart lirar sist, även att man får 1 timmes speltid gentemot de andra banden som får 40 minuter. I år får Spendrups Stage fint besök i form av brasilianska Angra som kommer att leverera melodiös metal i kubik, stundtals med inslag av progressiva tongångar och [...] Read more »

458101 röster i kvällens Melodifestival

458101 röster kom in i kvällens omröstning omröstning vilket ger Radiohjälpen 1506077 kronor i insamlade pengar. Det var 87280 röster fler än förra lördagen. Sammanlagt har nu svenska folket samlat in 4395373 kr till radiohjälpen. *FastNews.SE
Programledarna Johanna Westman och Markoolio (c) Photo: Hasse Sukis, Rockphoto Read more »

De segrande bidragen i tredje deltävlingen i Melodifestivalen

De segrande bidragen som går vidare från deltävlingen i Skellefteå till den stora finalen Globen, Stockholm lördagen den 12 mars är: Martin Stenmarck, Las Vegas och Jimmy Jansson, Vi kan gunga. Vidare till Andra Chansen på Berns Salonger i Stockholm söndagen den 6 mars är: NaNa, Wherever you go och LaGaylia, Nothing at all. *FastNews.SE Read more »

Melodifestivalen 2005

Bidragen som går vidare till andra omröstningen i kvällens omröstning är: Las Vegas, Martin Stenmarck, Rain, Josef, Nothing at all, LaGaylia, Vi kan gunga, Jimmy Jansson, Wherever you go, NaNa.NaNa, (c) Photo: Hasse Sukis, RockphotoMartin Stenmarck, (c) Photo: Hasse Sukis, RockphotoJosef, (c) Photo: Hasse Sukis, RockphotoJimmy Jansson, (c) Photo: Hasse Sukis, Rockphoto
LaGaylia, (c) Photo: Hasse [...] Read more »

Trafikolycka på Nävekvarnsvägen

2005-02-26 Nyköping: Kraftiga snöbyar och igenblåst väg har i dag ställt till det i trafiken i Södermanland och Östergötland. En militärlastbil körde av vid Rimforsa utanför Linköping. På E20 mellan Eskilstuna och Strängnäs har flera olyckor inträffat i dag. På Nävekvarnsvägen vid Närke kolliderade två personbilar med omfattande matriella skador. En person fördes till Nyköpings [...] Read more »

Lägenhetsbrand i Vivalla

Räddningstjänsten fick innan klockan sju på lördagsmorgonen rycka ut på en lägenhetsbrand på Krönikegatan i Vivalla. Branden som startade invid spisen skapade kraftig rökutveckling och tack vare snabb insats av räddningspersonal så hindrades den att få fäste och spridas. Ambulansen fick ta med en person från trappuppgången som fått i sig för mycket rök. Av: [...] Read more »

Inte bara barnen tycker om vintern

Vi har besökt en gård utanför Nyköping för att titta på hästar. Då det har varit mycket snöande i flera dagar har hästarna fått varit inne i stallet. Men en dag var det soligt och vackert och ca ½m nysnö. När hästarna kom ut blev de jättespralliga. De rullade sig och sprang runt, runt och [...] Read more »

Rånarpolisen ska på rättspsykiatrisk undersökning

2005-02-25 Bollnäs: På torsdagen, avslutades rättegången mot rånarpolisen Jaan Norrby. Tingsrättens beslutade då att 36-åringen ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning. - Jag vill ha hjälp. Jag genomförde rånet mot Nordea, men det var ändå inte jag. Jag är två personer i en, förklarade Norrby. (c) Photo: Ola Svärdhagen, Ljusnan
(c) Photo: Ola Svärdhagen, Ljusnan
(c) Photo: Ola [...] Read more »

Sammy Hagar and The Wabos till Sweden Rock Festival

Nu kan vi äntligen presentera vår 3:e headliner till årets stora Rockfest.
Sammy Hagar and The Wabos som kommer och gör en mycket exklusiv show med betoningen på show. Sammy Hagar, som frontade Van Halen, vilka tyvärr inte längre existerar, kommer exklusivt hit till Sweden Rock med sitt eget band The Wabos.Detta blir den enda spelningen [...] Read more »

Dödsolycka på v51 vid Svärtinge

2005-02-24 Norrköping: Ambulans och räddningstjänst larmades vid 05.45 till en svår trafikolycka vid Pizzerian i Svärtinge. En bilist som kom från Norrköping fick sladd och kom över på fel sida och där frontalkrockade med en långtradare. Då det var drivsnö på vägen är det den troliga orsaken till att bilisten kom över på fel sida [...] Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.