E4:an avstängd norr om Nyköping efter en trafikolycka med nio skadade

Räddningstjänsten och en större mängd polisbilar och ambulanser larmades vid 15-tiden till en trafikolycka några kilometer söder om Tystberga. I olyckan var fyra personbilar inblandade alla dessa bilar kan räknas som skrot. Samtliga nio personer som färdades i bilarna är transporterade till Nyköpings lasarett. Under räddningsarbetet stängdes E4:an av. Vid olyckstillfället rådde blixthalka då temperaturen [...] Read more »

Trafikolycka på E4 vid Tystberga

På E4 i närheten av Tystberga utanför Nyköping har en trafikolycka inträffat. Ambulans samt räddningsfordon har skickats till platsen. Det är oklart om personskador för tillfället. Vår fotograf, Peter Lindvall ska vara på plats. Av: L-G. Dikander, Riksnyheterna.NU Read more »

Flera har skadats på E 4

Jönköping 31 december: En singelolycka där flera personer har skadats inträffade söder om Jönköping mellan norra Värnamo och Skillingaryd vid 12 tiden i dag på nyårsafton. Det är oklart om personskadornas art för tillfället. Av: L-G. Dikander, Riksnyheterna.NU Read more »

Inbrottslarm i Vivalla

Detta är det tredje larmet som utlöses på skolförvaltningen i Vivalla vid fyratiden inatt. Securitas och polisen är åkte till platsen. Av: Eriksson, Utryckning.SE Read more »

Sweden Rock Festival skänker pengar till Röda Korset

Sweden Rock Festival skänker 10.000:- till Röda Korset till förmån för Asienkatastrofens offer. Man uppmanar också andra festivaler och musikorganisationer att hjälpa till att bidra med den hjälp som är möjlig. Av: Hasse Sukis, Rockphoto. Hemsida: www.swedenrock.com

Sweden Rock Festival. (c) Photo: Hasse Sukis, Rockphoto Read more »

Nyårsafton i Örebro

Det är dom här du kommer möta i Örebro under nyåsafton. När du ser en nattvandrare som är ute så vet du att du kan komma fram om du behöver hjälp. Nyårsafton är en sådan dag då många kommer vara ute och även ungdomar som kommer ha sin alkoholdebut det kan vi inte komma ifrån. [...] Read more »

Bil har kört på en refug i Baronbackarna, Öerbro

En vit Toyota har kört in i en refug utanför OKQ8 i Baronbackarna vid 22.30. Föraren och passageraren springer från platsen. En kille från Falck Security och polisen jagar dessa till fots inne på Hjalmar Bergmans väg i området Baronbackarna. Av: Eriksson, Utryckning.SE

© Photo: Peter Forslund, Utryckning.SE Read more »

Balkongbrand kunde ha slutat ödesdigert i Gävle

En balkongbrand kunde ha slutat illa om inte den upptäckts av grannar och blivit släckt i tid innan räddningstjänsten hann anlända till hyreshuset på Nedre Åkargatan i Gävle i dag på torsdagen. Man satte in rökfläktar i uppgången och såg till så att inget annat hade antänts i närheten av lägenheten. Av: L-G. Dikander, Riksnyheterna.NU

[...] Read more »

Just Nu: Lastbil sitter fast i Rudbeckstunneln i Örebro

En lastbil har kilat fast sig mitt i rudbeckstunneln i centrala Örebro. Uppdatering: Bärgare är på plats och har börjat lyfta bort lastbilen. Av: Eriksson, Utryckning.SE

© Photo: Tony L, Utryckning.SE Read more »

Fem till sjukhus efter brand i stall

Flera hästar evakuerades efter brand i lada och stall vid gården Skyrshyttan mellan Buskhyttan och Nävekvarn. Man höll på med svetsningsarbete på en bil i ladan varvid bilen fattade eld. Kraftig rökutveckling bildades i ladan och gick in i stallet där det fanns flera hästar. Man fick ut hästarna som kunde gå i en hage [...] Read more »

Roskilde Festival donerar en miljon danska kronor till Asienkatastrofens offer

Idag beslutade Roskilde Festival att donera en miljon danska kronor till Asienkatastrofens offer. Pengarna ges via DanChurchAid och är öronmärkta för hjälp i Sydostasien och Sri Lanka, där katastofen har drabbat miljontals människor. DanChurchAid har en massiv hälpoperation vilken redan jobbar i Sydostasien och Sri Lanka. Pengarna ska användas till akut hjälp såsom energimat, kläder [...] Read more »

TV3, TV4 och Kanal5 i gemensam manifestation

De kommersiella kanalerna TV3, TV4 och Kanal5 kommer under nyårsdagen,klockan 20.00-21.00, i en unik gemensam manifestation att samsända TV4sinsamlingsprogram Flodvågornas offer. Ett program med reportage och samtalom den ofattbara katastrofen och det lidande den fört med sig. Även dekommersiella radiokanalerna Mix Megapol och RIX FM kommer att sändaprogrammet.
Flodvågornas offer är startskottet på en omfattande kampanj [...] Read more »

TV4 och SVT samordnar sina hjälpinsamlingar

Nyårsdagen blir starten för TV4:s och SVT:s insamlingsarbete till förmån för dem som drabbats av naturkatastrofen i Sydostasien. TV4 och SVT kommer under nyårsdagen att samordna sina programsatsningar för att på bästa sätt underlätta insamlingsarbetet och undvika programkrockar.
I TV4 startar på nyårsdagen Flodvågornas offer, en två veckor lång stödkampanj i samarbete mellan TV4 och Röda [...] Read more »

Läkare Utan Gränser skickar hjälparbetare och förnödenheter

Stockholm /Asien 30 december: Arbetet är i full gång med att skicka många hjälparbetare som ska hjälpa de drabbade som var med om jordbävningen och havsvågen i Sydasien för några dagar sedan Massor av förnödenheter,utrustning går nu även i väg med flyg under dagarna. Redan nu finns hjälpteam på plats som kollar upp situationen och [...] Read more »

Nattvandrarna i Örebro hjälper flodvågens offer

Jag vill bara meddela alla våra medlemmar att Nattvandrarna i Örebro har beslutat att skänka 1000 kronor till Röda Korsets pg. För att hjälpa dem som befinner sig i det katastrofdrabbade Asien, hälsarAnnki Jörgenstam, Ordförande Nattvandrarna i Örebro. Nattvandrarna i Vivalla-Lundby dom skänker 500:- till postgirot för flodvågens offer meddelar Lars-O Rüdén (Kassör i Nattvandrarna [...] Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.