Lenas succéturné fortsätter 2005!

“Det är glittrigt, påkostat, klassigt och Las Vegas glamouröst” skrev Dalarnas Tidningar, “coolare, roligare, sexigare och proffsigare” skrev Expressen, “Grattis, Lena. Det är klart nu. Du vann.” skrev Aftonbladet och Dagens Nyheter konstaterade att “Philipsson är numera också en lysande liveartist” och att hon “spränger schlagern inifrån”. Efter en enastående höstturné med strålande recensioner och [...] Read more »

Ainbuskarnas julklapp till gotlänningarna!

Ainbusk har beslutat att avsluta sin stora julkonsertturné i Visby med en spektakulär konsert på Rackethallen den 27 december. Biljetterna till konserten släpps måndag den 29 november. Konserten på Rackethallen kommer att innehålla vacker julmusik, stämningsfull sång och mängder av glimrande ljus. Tillsammans med några av Sveriges bästa musiker framför Ainbusk bland annat sånger från [...] Read more »

SOS Larmcentral läggs ner på Gotland

SOS alarm på Gotland . har för avsikt att lägga ner larmcentralen till sommaren nästa år. - Det är av ekonomiska skäl. Vi tappade stora intäkter från kommunen när vi förlorade beställningscentralen. Ett 15-tal personer kommer därmed att varslas om uppsägning. Det officiella beslutet kommer efter de fackliga förhandlingarna i december SOS alarm kommer istället [...] Read more »

Miljöräddningsarbetet öster om Gotland fortsätter

Miljöräddningsarbetet fortsatte igår, måndag, vid det grundstötta fartyget Polo M, som sedan förra veckan står på grund öster om Gotland. I dag på eftermiddagen återstod endast en mindre mängd olja i haveristen. Planen för morgondagen, tisdag, är att försöka dra loss haveristen från grundet. Lyckas detta kommer Polo M att ankras upp för bottenundersökning. Den [...] Read more »

Oljeutsläpp öster om Öland

Igår, måndag, kl. 13.00 upptäckte kustbevakningsflyget ett oljeutsläpp ca. 25 km öster om Ölands södra udde. Utsläppet är 22 km långt och mellan 600 och 800 m brett. Kustbevakningen har skickat ett miljöskyddsfartyg, KBV 047, och ett övervakningsfartyg, KBV 281, till området. Risken för att oljan ska nå land bedöms vara liten. För tillfället finns [...] Read more »

Överlever Gävlebocken julen i år?

Bocken på plats i Gävle frågan är om den kommer att överleva i år. Det är inte troligt. Det visar statistiken. Nu står den där på Slottstorget. Den rikskända bocken. Varje år sedan 1966 har den gyllene jätten lyst upp torget. Genom åren har bocken bränts ner nästan varje år. Men kommunen och köpmännen ger [...] Read more »

Just Nu: Inbrottslam på Enebyskolan i Norrköping

Det har gått ett inbrottslarm på Enebyskolan i Norrköping. Securitas är på plats och har konstaterat attt en ruta är krossad. Read more »

Väpnat rån mot Vädetransport i Stockholm

Idag vid halv fyra tiden på eftermiddagen blev en värdetransport rånad och uppsprängd av fem beväpnade män när värdetransporten precis hade lämnat Postens terminal i Årsta i Södra Stockholm. En flyktbil brann på Huddingevägen i närheten. Polisen satte upp vägspärrar och gick upp med helikopter i området. Männen flydde bla. i en vit Jeep Cherokee. [...] Read more »

Våldsamt i Gavlerinken Polis drog batongerna

Strax före slutminuterna i Lördags när Brynäs ledde attackerades polis av en mob som gick till attack mot poliserna i tumultet mellan Brynäs och Djurgården fans i öltältet där de två fanclubarna först ölade tillsammans under matchen. I tumultet hann man gripa ett par personer, minst två bojades. Av : L-G. Dikander, Riksnyheterna.NU

© Photo: L-G. [...] Read more »

Skyltsöndag i Nyköping

I det fina vädret hade många människor gått ut på stan för att titta på årets skylt söndag. Där kunde b.l.a barnen åka häst och vagn och besöka julmarknaden som arrangeras av Hargs BK och Företagarföreningen i Nyköping. Av: Peter Lindvall, PeterLindvall.SE

© Photo: Peter Lindvall, PeterLindvall.SE Read more »

Ännu en olycka i olycksdrabbad korsning i Jönåker

Ambulans och räddningstjänst larmades vid 11-tiden till en olycka vid den olycksdrabbade korsningen väg 800 – Kvarsebovägen. Tre personer skadades därav en allvarligt och fördes med amulans till Nyköpings lasarett. Med i den ena bilen fanns en hund som inte skadades utan den fick polisen ta hand om. Räddningstjänsten, polisen och ortsbefolkningen är kritiska till [...] Read more »

Kattens dag

I söndags firades kattens dag. Då många djuraffärer som har normalt stängt på söndagar har extra öppet. Bland dessa har vi besökt Norrköpings Akvarier (Arken butiken) på Butgatan i Norrköping. Vi har också hälsat på Katthemmet i Nyköping. Och till vår stora glädje har alla katterna från Vagnhärad fått nya hem. Av: Peter Lindvall, PeterLindvall.SE

© [...] Read more »

Premiär för julbordet inför första advent i Nyköping

Många människor har väntat länge på att de traditionella julborden ska dukas upp. Vi besökte Blommenhofs Hotell där man nu har dukat upp ett stort julbord. Man har 5 sorters sill, 3 sorters strömming, 4 sorters sallad och det vanliga, julskinka, pressylta och annat kallskuret. Janssons frestelse, lutfisk, prinskorv och revbensspjäll var lite av de [...] Read more »

Butterfly Flip vägrade hinder på Horse Show

När Malin Baryyard Jonsson red jokerhoppningen på Stockholm International Horseshow 2004 idag så vägrade Butterfly Flip sista hindret. Av: Hasse Sukis, Rockphoto

(c) Photo: Av: Hasse Sukis, Rockphoto Read more »

Trafikolycka på länsväg 209 i Norrköping

Räddningstjänsten och ambulans larmades vid 14.30 till en trafikolycka på länsväg 209 utanför Dagsberg. Två personbilar hade kolliderat med varandra. Två personer fördes med ambulanser till sjukhus. Av: Peter Lindvall, PeterLindvall.SE

(c) Photo: Per Wikström, PeterLindvall.SE Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.