Bil körde in i trafikdelarstolpe i Norrköping

En Audi A6 körde in i en trafikdelarstolpe i korsningen Generalsgatan och Södra promenaden i Norrköping. Read more »

Just nu: En person hotad på Shellmack i Norrköping

En person blev hotad av en annan inne på en Shellmack på Butängen i Norrköping. Polisen är på väg till platsen. Read more »

Just nu: Man jagad på Bergslagsgatan 5

Just nu: Man jagad i trapphuset på Bergslagsgatan 5 i Norrköping. En kvinna ringde in till SOS alarm och samtalet bröts. Polisen är på väg till platsen. Read more »

Uppdatering: Tårgasbomb kastad i Buss eller Spåvargn i Norköping

Polisen i Norrköping fick vid 15-tiden larm om att någon kastat in tårgas i en spårvagn vid Söder Tull på Drottninggatan. Flera personer kände av irritation i ögon och näsa dom uppmanades att själva uppsöka sjukhus. För närvarande vet vi inte om någon uppsökt sjukhus. Spårvagnen togs ut ur trafik och körts till vagnhallen där [...] Read more »

Just nu: Äldre man stal 2 cykeldäck i Norrköping

En äldre man har stulid 2 cykeldäck och slagit till en person och springer mot OnOff från Ica Maxi i Norrköping. Polisen är på väg till platsen. Uppdatering: Mannen är i 40-45 års åldern, har en mössa på sig och verkar mycket arg. Mannen ändrade riktning och sprang tillbaka mot anmälaren som står vid Ica [...] Read more »

Tårgasbomb kastad i Buss eller Spåvargn i Norköping

“Vagnen” som står på Drottninggatan Norrköping är enl. polisen(polisradio) utrymd. Mer info inom kort. Uppdatering: Ärendet ligger inte kvar i polisens databas. Polisen säger att det troligtvis inte var något. Read more »

Drunkningstillbud vid Fisketur i Stigtomta

Ambulanser och räddningstjänsten i Vrena och Nyköping samt dykarbuss från Nyköping larmades ikväll till Kisängsbadet i Stigtomta där en kvinna ramlat överbord i samband med att man skulle lägga fiskenät. Hon fördes i ambulans till Nyköpings lasarett. Även hennes man fördes med ambulans till lasarettet. Läget för dem just nu är inte känt. Vi återkommer [...] Read more »

Trafikolycka i Oxelösund

Ambulanser och räddningstjänsten i Oxelösund och Nyköping larmades vid lunchtiden till en trafikolycka på Skrakvägen i Oxelösund. Orsaken till olyckan att en kvinna tog fel på bromspedalen och gaspedalen och tryckte ner gaspedalen för fullt. Hon tappade då kontrollen över fordonet och körde med full kraft i sidan av en bil som var på väg [...] Read more »

Just nu: Trafikolycka mellan cykel och moped i Halmstad

Det har inträffat en olycka mellan cykel och moped på väg 560, mot Eldsberga. i Halmstads kommun i Hallands län. Read more »

Just nu: Personbil i diket på E6 vid Löddeköpinge

En trafikolycka har inträffat på E6 vid Löddeköpinge, sydost om Landskrona. En personbil har kört ner i diket i Kävlinge kommun i Skåne län Read more »

Sommartiden är slut

Inatt övergår sverige från Svensk Sommartid (SST) till Svensk Normaltid (SNT). När klockan är 03.00 ställer man om till 02.00. Read more »

Just nu: Trafikolycka på Östra Promenaden i Norrköping

Trafikolycka på Östra Promenaden i Norrköping i samband med vänstersväng. Read more »

Två personbilar har kolliderat i Norrköping

Två personbilar har kolliderat i Norrköping på Söderleden vid rondellen vid Himmelstalund. Read more »

Just Nu: Två bilar i bredd på E4 på väg in i Östergötland

Två bilar kör i bredd på E4 Norrifrån på väg in i Östergötland. Man kör jämsides och släpper inte förbi någon vilket gör att det uppstår en del situationer enl. Polisen. Den ena bilen är hemmahörande i Norrköping. Read more »

50 årig man tog stryptag på cyklande pojke

En 50 årig man i Finspång tog stryptag på en av två cyklande pojkar. Polis är kallad till platsen. Read more »

keep looking »

© Photo: Hasse Sukis, Rockphoto

© Graphics, Logotypes, Image-
Collections: Kaj Eriksson

BloggRegistret.se

Vardagsbetraktelser bloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Blogglista.se

Företagsbloggar

Bad Behavior has blocked 849 access attempts in the last 7 days.

This blog has been fine-tuned with 3 WordPress Tweaks.